Meer resultaten voor scheikunde oefenen

 
 
scheikunde oefenen
overzicht scheikunde 3e en 4e klas.
4e klas intro online. Stoffen om je heen.
HAVO Scheikunde examens.
B├Ęta-examens te oefenen op onderwerp. Cijfertool om je cijfer te berekenen.
Zoek op onderwerp Scheikunde Slimmer leren met Snapput.
Zoek op onderwerp binnen Scheikunde. Atomen en het periodieke systeem samenvatting. Fundamentele deeltjes en krachten vwo. Naamgeving alkanen en alkenen. Naamgeving alkanen en alkenen vervolg.
Home.
Ik hoop dat deze website bijdraagt aan het door jou beoogde resultaat voor je toets schoolexamen of centraal schriftelijk examen scheikunde. Klik hier voor het Examenprogramma scheikunde HAVO 2017 en hier voor de Syllabus scheikunde havo 2017. Klik hier voor het Examenprogramma scheikunde VWO 2017 en hier voor de Syllabus scheikunde VWO 2017. U bevindt zich hier. zaterdag 06 mei 2017. Voor de laatste aanvullingen klik. Deze website wordt onderhouden door W. de Wolf M Ed. Mocht je op aanmerkingen of aanbevelingen hebben zend me dan een mail.
Scheikunde Oefenen Oefenexamens Examentraining Lyceo. Rectangle 44 Copy 21.
Zelf aan de slag. Home Examentraining Examentraining Scheikunde Scheikunde oefenexamens. Vakinhoud Oefenexamens Begrippen Tips Tricks. Op deze pagina staat een aantal oefenexamens die je kunt maken om je voor te bereiden op het eindexamen. Let erop dat het vwo examenprogramma met ingang van 2010 is veranderd. Kijk voor een overzicht van de examenstof onder vakinhoud.
digitaal oefenen voortgezet onderwijs Ting.nl.
Youtube kanaal Wiskunde academie https//www.youtube.com/channel/UCw_N3obzNBAbDXV0pSrr_xA. http//www.rekentoetstraining.nl informatie over app om te trainen voor de rekentoets. http//www.cito.nl/onderwijs/voortgezet%20onderwijs/rekentoets_vo info over de rekentoets VO in het algemeen. Vak scheikunde digitaal oefenen. oefenen met reactievergelijkingen oplossen. http//wp.digischool.nl/scheikunde/oefenen/ Oefenstof scheikunde voor alle leerjaren. Youtube kanaal scheikundelessen https//www.youtube.com/user/scheikundelessen. Vak natuurkunde digitaal oefenen. http//wp.digischool.nl/natuurkunde/ Voor onderbouw en bovenbouw zoek op onderwerp en vind meer informatie en oefeningen. www.natuurkundeuitgelegd.nl Voor bovenbouw havo/vwo met videolessen en testjezelf. http//www.natuurkunde.nl gericht op bovenbouw met op thema gerangschikte informatie voorzien van oefenopgaven. http//www.kennislink.nl/publicaties/vakgebieden/71 achtergrondartikelen over natuurkunde. Vak biologie digitaal oefenen. www.biologiepagina.nl met uitleg oefentoetsen en biologie-examens. http//www.bioplek.org uitgebreide site waar je veel info vindt ook oefenmateriaal zoek op onderwerp. http//www.brujon.net/bio/ eenvoudige site voor leerjaar 1 en 2 met oefenmateriaal over skelet beenderen cellen.
Scheikunde Oefenen.
Voor een groot aanbod aan oefenopgaven een uitstekende manier om te controleren of je de stof beheerst is het prettig als docenten hun oefenmateriaal in wordformaat opsturen naar mjwbeck@hotmail.com. De oefeningen zijn geschikt bij gebruik van iedere willekeurige methode voor scheikunde. Voor de methode Pulsar Chemie vind je oefengaven per hoofdstuk op de site van W.
Diversen scheikunde 1 Elementen symbolen IK.
Diversen scheikunde 1 Elementen symbolen IK woordjesleren.nl Overhoor jezelf in het Engels Frans Duits Spaans of in andere talen zonder inloggen.

Contacteer ons